Sov roligt om natten

Både din bil
og indholdet
kan sikres

Send en forespørgsel...

8.049

anmeldte tyverier
fra erhvervsbiler i 2017
....men kun 343 sigtelser!
Håndværkere, entreprenører, servicefirmaer og transportvirksomheder udsættes oftere og oftere for indbrud og tyveri - alene i de første måneder af 2018 steg antallet af indbrud og tyverier fra erhvervsbiler med 35% i forhold til året før, men enkelte politikredse oplever tæt på en fordobling af anmeldelser.
Lige nu ser det ud til, at tyvene rykker fra beboelse til håndværkernes biler - og ofte opleves en stribe tyverier i samme område, hvor 10-20 biler tømmes på en nat.

Meget høje omkostninger for en virksomhed...
Når en erhvervsbil tømmes eller stjæles, så skal der anvendes rigtig mange timer på eksempelvis anmeldelser, genindkøb, ombooking af aftaler - hertil kommer selvrisiko, tomgangstid og gener for kunder, der ikke kan serviceres som planlagt og lovet.
Omkostningerne overstiger hurtigt den investering i en fuld sikring af bil, værktøj mv.
Modulopbyggede løsninger, der giver dig den nødvendige og ønskede sikkerhed, så risikoen for indbrud og tyveri reduceres væsentligt.
Sequrs fleksible styringsenhed med mere end 1.100 funktioner programmeres specifikt til din løsning….og efterfølgende kan du nemt og enkelt opgradere eller ændre på din sikringsløsning.
Med både GSM og GPS kan du og eventuelt en kontrolcentral altid følge og lokalisere bilen - samtidig er der indbygget mulighed for at logge kørsler, standsninger og hvordan bilen køres.